Tour de Balaton 2010. 2. nap


Eljött hát a második nap krónikája! Íme:

Reggel nyolc óra körül mindenki felkelt. (Főleg a nagy meleg miatt. Ez nem lesz mindig így!)
Miután magához tért mindenki rendesen, összepakoltunk, majd Szilvi meg Máté pecáztak egy kicsit.

Ezután vettük az irány Fonyód felé. Füreden a Spar parkolóban bekaptunk pár falatot, és egy két sört is, mert hát meleg volt na!

Fonyódon a kikötőnél álltunk meg. Sanyival pedig felkerestünk egy bringás szervizt ahol neki egy kis centír és küllő húzás kellett volna, nekem pedig egy első hátsó váltóbeállítás. Nekem sikerült, neki nem. Emiatt nagyon mérges is lett a szervizes fickóra. ( Igaz ami igaz elég galád módon utasította el a munkát. ) Mindegy. Vissza a mólóra. Itt pihenhettünk, majd megsasoltuk Máté mekkora keszeget fogott.

Innen indultunk tovább Keszthely felé. Nem is volt baj Berényig. Itt megálltunk pihenni egy bringás kiszolgáló egységnél. És itt történt a baj, a saját hülyeségem miatt. Megszoktam ugyanis, hogy a bringát mindig az ülésénél fogva emelem meg. Ez üres állapotba nem nagy gond, de teli csomaggal már nem bírta. Naná hogy eltört. Szerencsére Jánossal helyreraktuk úgy ahogy, és estig ki is bírta.  Itt bekaptunk egy hambit is, mert eléggé éhesek voltunk. Innen már csak a Zala-folyó hídjánál álltunk meg, és Keszthelyen.

Mivel későn érkeztünk, jelentős engedményt kaptunk a sátorhelyre,( Gyakorlatilag féláron szálltunk meg a kempingben.) Itt a kötelező sátorverés, és kaja jött. Ja! És itt megint eltört az ülésem, de most már véglegesen. Este egy kicsit hangosak voltak a csehek.
 

Reklámok

~ Szerző: jones5555 - 2010. szeptember 5. vasárnap.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: