Tour de Balaton 2009 ELSŐ NAP


  A következő napokban a balatoni bringázásunkat fogom megosztani veletek, napokra lebontva. Íme az első nap krónikája képekkel, és betűkkel!
2009. 06. 29. Hétfő
Első nap:
   Reggel 3:40 kor ébredtem. Mosdás és gyors kaja után öltözés, majd indulás 4:15- kor. A balkányi benzinkútnál megálltunk egy percre. Itt lőttük első közös fotónkat, hiszen itt kezdődött minden.

   Laza 17 km után érkeztünk Téglásra, ahol közölték, hogy bizony nem lesz a vonaton bicikli szállító vagon, oldjuk meg a szitut valahogy. Remek! Nagy nehezen felcihelődtünk és kikötöttük a bringákat. Tibi a legelső vagon ajtajához, mi pedig Sacival a közepén tudtuk elhelyezni a kecskéket. Végül nem volt sok probléma, csak annyi hogy így a mi vagonunkban megszűnt a WC lehetősége, amiből volt egy kis zúgolódás, de ez minden.  Mindenesetre Siófokig szenvedés vonatozni, ez kimaradhatott volna.

   Kb. 6 órányi kínlódás után végre leszállhattunk Siófokon. Ennek mindenki örült, végre nyeregbe pattanhattunk. Első utunk egy Tourinform iroda volt, ahol kértünk egy Balatoni biciklis térképet. Utána a parton elfogyasztottunk egy laza ebédet.


   A kaja után indultunk Zamárdiba, ahová Ladik János barátunk hívott meg egy estére minket, mivel a családjával itt nyaraltak. Át is tekertünk, és innen kezdtük másnap a túrát. De vissza Zamárdiba!
   Miután megérkeztünk lepakoltunk, felvertük a sátrakat elmentünk egy korai estebédet elfogyasztani. A kaja neve valami könnyű testi sértés volt, persze nem, de a franc sem emlékszik pontosan rá. Mindenesetre jó volt. Ezután strand a parton, majd egy kis peca, és az első záporunk következett. Ja peca közben anyuka és a sikló!! Aki ott volt az tudja miről beszélek!Nagy mosoly A vonatozás miatt elég hamar lefeküdtünk.

Hamarosan jön, a második nap leírása!
Reklámok

~ Szerző: jones5555 - 2009. július 6. hétfő.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: