Coldplay!


Na szép jó napot!!!

   Hát ez is megvolt. Életem első Coldplay koncertje. És azt mondom nektek, hogy biztosan nem az utolsó. Hát gyerekek hatalmas élmény volt látni a négy angolt, akik elementáris erővel, és csuda jó látvánnyal ajándékozták meg a közönségét.
   Sácival és Czene mesterrel igencsak felcsigázott érdeklődéssel álltunk az aréna előtt, már kb. hat órától. Sász már sokkal hamarabb kinn volt. Egy biztos, megint megmutatkozott, hogy Pest milyen multikulturális hely. Magyar szót nemigen lehetett hallani a tömegben. Szép lassan gyűltünk, a kedv csak fokozódott, és valamikor hét óra tájban kinyitották a kapukat is. Óriási futás következett. Persze nem nekünk, mert fix helyünk volt, így nyugodtan csemegéztünk az ajándéktárgyak között is. Mindhárman vettünk egy Viva la vidás pólót, ami igen jól néz ki. Aztán be a nézőtere. Szép lassan gyűlt a tömeg, s mire az előzenekar rákezdett már szépen voltunk.
Albert Hammond Jr. után kezdődött is a show. Kábé egy harmincöt perc feszes brit pop után, (szerintem az utolsó előtti szám nagyon nagy volt,) jött a színpad rendezése, és egy kis szünet. Aztán felcsendült a Kék Duna keringő. Eztán indult a tényleges koncert.
Violet Hill, Clocks, In My Place, Speed of sound Ez volt a kezdő dalcsokor, amivel megalapozták mindenki számára a kellő hangulatot.
A koncert közben nagyon jó látványelemeket láthattunk, amelyek nem voltak túlzóak, pont elég volt a lézer, a konfetti(ami lepke alakú volt) a kivetítő, a repkedő intelligens lámpasorok. A műsor során plusz két kis ideiglenes színpadon is zenéltek Martinék. Egyszer a küzdőtér bal oldalán, a másik alkalommal pedig hátramentek a tyúkülőre, hogy ott is közelről láthassák őket. Will Champion pedig bemutatkozott énekesként is.
Maga a zene körülbelül egy és egy háromnegyed óra volt, plusz ugye az előzenekar is, tehát elég jó kis műsort kaptunk a pénzünkért. Többet nem nagyon írok róla, mert hát bizony közhely, de ezt élőben kellett átélni, mesélni nem nagyon lehet róla.
   A hazautazásról meg annyit:Falatozás egy kutyaürülék tároló mellett,  Rákóczi borozó éjféltől hajnal ötig, Soproni meg kávé, és kialvatlanság. Aki ott volt az tudja miről beszélek, aki meg nem minek borzolni az idegeit? (Hé vácc disz ár jú inglis men?-báj Sász)

 

Több kép hamarosan, Sáci átküldi őket!!

Itt pedig néhány link aki nem tudná mi van:

Talk

Violet Hill

Clocks, Live from Budapest
Reklámok

~ Szerző: jones5555 - 2008. szeptember 25. csütörtök.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: