Hali


Szép jó estét mindenkinek. Már elég régen írtam ide. Mióta is?  Van már egy pár hete. Azóta túl vagyunk egy esküvőn, egy pergetésen, egy Bl-döntőn. Kezdem az elején.
   Az esküvő:

Teremi Ferenc és becses barátnője, Ungvári Tünde kötötték össze az életüket május 23-án. A kevés vendég ellenére fergeteges hangulat volt és bizony két ingemet táncoltam "selyeminggé"!Nagy mosoly A kaja a pia mind fantasztikus volt, főleg a délben felszolgált sertéspöri volt valami hihetetlenül finom. Tényleg igaz hogy Hencidától Boncidáig folyt a sárga lé. A vacsorára feltálalt igazi lagzis menüt alig bírtam végigenni, nem is nagyon sikerült. Viszki azért akadt, volt tehát mivel öblögetni közben. Jókat ettünk, jókat ittunk, sokat táncoltunk, nagyot buliztunk. Feri, Tünde!! Sok boldogságot, így utólag is!!!!

   Pergetés:

Erről nincs mit mondanom. Kezdődik illetve már javában tart az akácszezon, és mivel a méheink előtte repcén voltak, ezért  a  tiszta akácméz érdekében ki kellet csapni a kaptárakban levő virágmézet. A csoda az hogy a dolgozók nagyon nyugodtak voltak, a pergető körül egy darab méh sem volt. Ilyen az elmúl tizenöt évben nem fordult elő. Meg az hogy egy darab szúrást sem kaptam. Mindegy túl vagyunk rajta, jöhet a finom akác. Reméljük a felvásárlók nem akarják a méz árát lenyomni, mert akkor igen érdekes év elé nézünk.

   A Bl.-döntő:

Manchester-Chelsea. Két angol csapat, Moszkvában. Meg sok angol drukker. Meg sok viszki, meg sok sör, meg sok rendör. (Egy kis balhé is.) A meccs… , hát láttam már jobbat is. Mindegy mert a Neonban néztük Pistivel, meg Balázzsal. Meg sörrel, meg viszkivel. (Rendör nem volt. Meg balhé sem.) A végén a Mencseszter nyert. Így van rendjén. Bár Fortuna igen szórta sziporkáit A MU. felett. De a győzelemhez ez is kell nem igaz?  Hajrá! (Mikor lesz magyar csapat a BL. döntőben? Ki tudja? Senki? Én sem. Ez így nincs rendjén. De ezt most nem kezdem el. Nem az én dolgom.) A lényeg az angolok egyik fele örömében, a másik meg bánatában rúgott be az orosz vodkától mint az ökör.

Reklámok

~ Szerző: jones5555 - 2008. május 20. kedd.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: